En Nordic Wellness porerenser kan hjælpe dig til renere hud

Opi Lab  > Tanker >  En Nordic Wellness porerenser kan hjælpe dig til renere hud
0 Comments

En ren hud i ansigtet, det er noget alle gerne vil have. Det kan være dybt generende at have uren hud og hvis man selv presser for meget med sine fingre og negle, ja så kan det give grimme ar i ansigtet. Det er heller ikke lige det fedeste at have resten af sit liv. Men hvad gør man så, hvis ansigtscremer og hudpleje ikke virker? Nogle gange kan det være nødvendigt at tage andre midler i brug end de almindelige ansigtsprodukter og det er her at en Nordic Wellness porerenser kommer ind i billedet.

Hvad er den en Nordic Wellness porerenser kan gøre?

Det er faktisk meget simpelt. Den kan rense helt i dybden i din hud, på en måde som ansigtspleje ikke kan. Den kan langt mere nænsomt og skånsomt fjerne hudorme og rense din hud end du kan med dine fingre. Tit er det så fristende lige at presse en bums eller trykke en hudorm ud med sine fingre. Men det er faktisk en rigtig dårlig ide, at bruge sine fingre til det. Det er det dels fordi at man har bakterier på sine fingre og under neglene som faktisk kan gøre at der kommer endnu flere urenheder på din hud. Derudover kan man meget nemt komme til at lave sår i sin hud, når man presser bumser og hudorme med sine fingre. Det kan man fordi at ens negle næsten ikke kan undgå at komme i forbindelse med huden og dermed komme til at lave et sår.

Hvordan virker en Nordic Wellness porerenser?

En Nordic wellness porerenser virker ved, at den har 6 forskellige sugeevne indstillinger. Dem indstillinger du alt efter hvor meget den skal suge og dermed rense i dybden på din hud. Ved hudorme der sidder i overfladen af huden, der behøver den ikke at suge så kraftigt. Men ved de genstridige hudorme eller porer der kan det være nødvendigt at rense helt i dybden og det er virkelig her at porerenseren kommer til sin ret. Den kan nemlig så let som ingenting rense selv de dybeste pore.